The Lighting Bible

Delta Light lanceerde in 1997 zijn eerste productcatalogus als ‘The Lighting Bible’. Intussen is die uitgegroeid tot een referentie en inspiratiewerk voor de verlichtingsbranche. De meest recente versie, The Lighting Bible 12, werd gelanceerd in Mei 2017, volgend op de presentatie van enkele nieuwe collecties tijdens Milan Design Week, in hartje Milaan (IT). De nieuwste cataloog van Delta Light® is ontzettend ambitieus: meer dan 1.000 pagina’s gevuld met nieuwe ontwerpen, nieuwe toepassingen, technische innovaties en inspirerende project photos van over de hele wereld.

De 12de editie van The Lighting Bible is de bevestiging van Delta Light’s ambitie om liefhebbers van architecturale verlichting wereldwijd jaarlijks te verrassen met nieuwe verlichtingsoplossingen. Enkele nieuwe collecties werden voor het eerst getoond tijdens Milan Design Week in een fantastische omgeving waar ze met veel enthousiasme onthaald werden. Jan Ameloot - Managing Director of Delta Light: “De focus in de nieuwe collecties ligt op lichteffecten, nieuwe vormen, nieuwe technologieën, nieuwe installatie methodes en veelzijdige toepassingen. De collectie werd ontworpen als een uitgebreide toolbox vol met creatieve en functionele verlichting om architecten en designers te helpen bij elk project.

The Lighting Bible is niet enkel gevuld met technische informatie, maar is ook een sterke bron van inspiratie voor zowel professionelen als eindgebruikers. De nieuwe cataloog laat u meegenieten van een selectie high-end projecten, zowel residentieel als retail, kantoren, showrooms, hospitality en publieke gebouwen.

Vul het contactformulier in om een gedrukt exemplaar aan te vragen (link naar contact pagina).
Surf naar Publicaties om de catalogus te doorbladeren of om de pdf te downloaden (link).

Terug naar boven