Samen sterk - Onze showroom is open op afspraak

Samen sterk - Onze showroom is open op afspraak

In deze dagen zijn we meer dan ooit samen sterk. Onze internationale Delta Light teams-passen zich aan aan nieuwe manieren van werken. Zo creëren we samen een gezonde en veilige omgeving voor alle collega's, klanten en contacten. Onze kantoren en productiesites blijven daarbij operationeel. Zelfs nu de afstand wat groter is, zijn we #strongertogether.

Uw projecten zijn in goede handen bij onze teams

Veel van onze medewerkers werken momenteel van thuis uit, 100% toegewijd aan uw projecten. We blijven werken zoals gewoonlijk en staan open voor uw vragen. Gedurende deze tijden blijven we vlot met u en met elkaar in contact, via telefoon, e-mail en Skype.

Productie en leveringen gaan door met verhoogde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen

Onze productie blijft operationeel. We volgen de bestellingen op, respecteren de leveringstermijnen en nemen nieuwe bestellingen aan. In onze productiesites nemen we maatregelen om onze teams te beschermen. Social distancing en hygiëne zijn onze kernwoorden op de werkvloer, om onze collega's gezond en veilig te houden.

Onze teams blijven tot uw dienst

Een deel van onze internationale showrooms is gesloten voor bezoekers, terwijl een ander deel alleen open is op afspraak, met maximumaantallen voor bezoekers om een veilige omgeving voor iedereen te garanderen. Hieronder vindt u een overzicht van onze showrooms en hun status.

Ook wanneer uw lokale Delta Light-showroom gesloten is voor bezoekers, blijven onze teams tot uw dienst. 

U vindt alle internationale contactadressen vindt op www.deltalight.com/contact

België Open op afspraak
Canada Gesloten voor bezoekers
Frankrijk Open op afspraak
Italië Open op afspraak
Nederland Open op afspraak
Verenigde Arabische Emiraten Open op afspraak
Verenigd Koninkrijk Open op afspraak
Verenigde Staten Open op afspraak

 

Terug naar boven