Premium partner DIALux

Premium partner DIALux

DIALux wordt gebruikt als planningstool door meer dan 680.000 lichtontwerpers wereldwijd. Met deze gratis software kunt u professioneel professioneel licht ontwerpen en visualiseren - kamers, verdiepingen, gebouwen en outdoor omgevingen. DIALux wordt voortdurend verder ontwikkeld en voldoet aan de eisen van modern lichtontwerp en lichtberekening.

ULD is het beste gegevensformaat voor het importeren van een armatuur in DIALux. In vergelijking met conventionele fotometrische formaten zoals IES of LDT, bevatten ULD-bestanden veel meer functies en veel meer productinformatie, zodat de gegevenskwaliteit en berekeningsresultaten aanzienlijk kunnen worden verbeterd. Zeer complexe armaturen kunnen worden getoond, zoals bijvoorbeeld toestellen die bestaan uit verschillende onderdelen en/of lichtemissies.

Als premium partner van DIALux bieden we nu ULD-bestanden aan op de productpagina's van onze website, zodat u eenvoudig elke armatuur in DIALux kunt importeren met uitgebreide informatie voor uw lichtberekeningen. De informatie overbrengen naar de DIALux-software kan makkelijk via drag & drop voor onmiddellijk gebruik in uw lichtontwerp.

Bovendien worden onze producten ook gepresenteerd in LUMsearch, een zoekmachine voor lichtarmaturen van DIALux, waar u eenvoudig de juiste armatuur kunt vinden en het bijbehorende ULD-bestand naar DIALux kunt sturen.

Terug naar boven