Milan Design Week: Delta Light hotspots

Milan Design Week: Delta Light hotspots

Tijdens de designweek van 5 tot 10 september staat Milaan opnieuw helemaal in het teken van design. En daar kan Delta Light onmogelijk ontbreken. Van het evenement WANT YOU CLOSE in de Delta Light Studio Milano tot tentoonstellingen en installaties doorheen Milaan, onze hotspots vindt u over de hele stad. Hop van theater naar palazzo met Delta Light tijdens Milaan Design Week.

WANT YOU CLOSE Fuori Salone 2021 Edition
Delta Light Studio Milaan

Bezoek de Delta Light Studio in Milaan tijdens de designweek voor WANT YOU CLOSE Fuori Salone 2021, een inspirerende installatie, ingegeven door The Lighting Bible 14. WANT YOU CLOSE biedt een ervaring die alle zintuigen aanspreekt, een expressie van licht en samenzijn.

WANT YOU CLOSE in de Delta Light Studio Milano, Via Privata Gaspare Bugatti 15, 20144 Milano
4 september van 18 tot 21 uur
5 tot 9 september van 10 tot 21 uur
10 september van 10 tot 14 uur

Pre-registreer voor uw bezoek >

Vietato L’ingresso (No Entry)
Arcimboldi Theatre

De gerenommeerde schouwburg Teotro Arcimboldi laat zijn 17 kleedkamers renoveren door evenveel architectenbureaus, net op tijd voor Milaan Design Week. Het theater biedt u een exclusieve blik achter de schermen en stelt zijn kleedkamers open tijdens de designweek.

Delta Light is de verlichtingspartner voor de inrichting van 4 kleedkamers. Bezoek het theater en stem om uw favoriete design, want het winnende architectenbureau mag de 18de en belangrijkste kleedkamer herinrichten: de 'Camerino Muti', vernoemd naar dirigent Riccardo Muti.

Vietato l’ingresso in het Arcimboldi Theater, Viale dell'Innovazione 20
Van 6 tot 10 September

Meer info >

La Casa Fluida (The Fluid House) van Elle Decor
Palazzo Bovara

Delta Light is de architecturale verlichtingspartner voor Elle Decor Italia's tentoonstelling 'La Casa Fluida' in het Palazzo Bovara. Met de tentoonstelling verkent Elle Decor de rol van de veelzijdige woning, die tal van functies combineert, van werk en school tot wellness en wonen. Mis deze inspirerende benadering van hedendaags residentieel design niet, knap verlicht door Delta Light.

La Casa Fluida van Elle Decor in het Palazzo Bovara, Corso Venezia 51
Van 4 tot 12 september

Meer info >

A Flame for Research van Mingardo
Offstage

Tien kandelaars in de strijd tegen kanker. Het Milanese metaaldesignmerk Mingardo nodigde 10 internationale designers uit om een kandelaar te ontwerpen ten voordele van het Mario Negri Instituut voor Farmacologisch Onderzoek Research IRCCS.

De kandelaars worden gepresenteerd en geveild tijdens Milaan Design Week, waarbij de volledige opbrengst naar kankeronderzoek in het instituut gaat. Als verlichtingssponsor van de tentoonstelling creëert Delta Light een dramatisch lichtplan met onze Nime-armaturen, om de unieke kandelaars elegant te omlijsten.

A Flame for Research van Mingardo in Offstage, Piazza Luigi Vittorio Bertarelli, 4
Van 5 tot 10 september

Veiling van Christie's bij Mariencò, Via Ampola 18
15 september

Meer info >

Starbucks Roastery Milaan

De Starbucks Roastery gelegen aan de Piazza Cordusio, in het hart van Milaan, presenteert een 'koffietheater' in de hoogste klasse. Het verlichtingsontwerp is van Niteo Lighting, die met Delta Light samenwerkte aan een reeks unieke armaturen, op maat gemaakt voor het project. De herkenbare schepvormige armaturen zijn slechts een van de ontwikkelingen gecreëerd voor de Starbucks Roastery. Ga lang voor een venti en geniet van het indrukwekkende interieurdesign tijdens de Milaan Design Week.

Starbucks Roastery Milaan, Piazza Cordusio 1

Meer info >

Gessi Milano

Spazio Gessi Milano is een unieke ruimte in het hart van het modedistrict van Milaan. Een oude bioscoop van meer dan 1500 vierkante meter werd door het creatieve team van Gessi omgetoverd tot een multifunctionele ruimte voor de stad. In de showroom wordt niet alleen de collectie wellness- en badkamersystemen van Gessi tentoongesteld, u ontdekt er ook verlichtingsconstellaties met Delta Light’s Superloop-armaturen.

Gessi Milano, Via Alessandro Manzoni 16A

Meer info >

Terug naar boven