Milan Design Week 2022: Delta Light hotspots

Ervaar "MOOD." in de Delta Light Showroom in Milaan

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op de Milan Design Week van 6 tot 12 juni.

We openen onze Delta Light Showroom en presenteren onze nieuwe collectie:
The Lighting Bible 14 New Collection, de "MOOD. Edition".

Delta Light Studio, Via Privata Gaspare Bugatti 15

6 juni: 18 tot 21 uur.
7 tot 11 juni: 10 tot 21 uur
12 juni: van 10 tot 14 uur.

Vanaf 7 juni wordt een unieke installatie onthuld, het resultaat van onze gloednieuwe design samenwerking met het internationaal gerenommeerde architectenbureau MVRDV.

WAT NOG?

Krijg je er niet genoeg van? Dan kan je onze producten spotten op verschillende bruisende locaties in de stad.

Design Forever by Elle Decor

Elle Decor animeert ook dit jaar de Milanese designweek met een nieuwe tentoonstelling, Design Forever, in de historische locatie van Palazzo Bovara van 7 tot 12 juni. Een speciaal interieur designproject gecreëerd door Elle Decor in samenwerking met de Calvi e Brambilla studio en gewijd aan het cruciale belang van tijdloos design.

Een tentoonstelling die het verhaal vertelt van iconen uit het verleden en de schoonheid van toekomstige iconen, en tegelijkertijd een cultureel en vernieuwend initiatief. Het is in deze context van verbluffende ideeën dat Delta Light samen met de gerenommeerde MVRDV architecten een spannende samenwerking onthult, een project dat de toekomst van verlichting op een duurzame manier verbeeldt.

Palazzo Bovara - Corso Venezia 51

6 juni: 15 tot 20 uur
7, 10 en 12 juni: 10 tot 19 uur.
8, 9 en 11 juni: 10 tot 8 uur.

Padiglione Isay Weinfield

Voor zijn installatie op Fuori Salone 2022 in Milaan heeft de beroemde Braziliaanse architect Isay Weinfield het thema ‘Creatieve Verbindingen’ ontwikkeld. Een reis door affectieve, zintuiglijke en plastische herinneringen, een emotionele puzzel die inspiratie, reflectie en nostalgie biedt, maar ook regeneratie, verzet en overleven, fundamentele emoties en gemoedstoestanden, die in deze complexe tijden nog belangrijker zijn.

Delta Light werkte samen met het creatieve team van Weinfield om de perceptie te concretiseren in het licht van dit ongelooflijke geheel van sensaties en emoties: een zorgvuldig werk van conceptverbetering en ruimtedramatisering waarbij onze Entero en zijn functionele veelzijdigheid centraal staan.

Università degli Studi di Milano, Via Festa del Perdono 7

6 tot 12 juni: 10 tot 22 uur.

LaCividina @ Salone del Mobile

Tijdens de Salone del Mobile 2022 presenteert Ben van Berkel / UNStudio samen met LaCividina Node+, een micro-architectuur dat in staat is ruimte te herdefiniëren en functies als werk, privacy, vrije tijd, ontspanning en socialisatie te combineren. Een complex project, met een esthetiek die geschikt is voor zowel huiselijke als operationele en collectieve ruimtes, die in alle vrijheid geïnterpreteerd kunnen worden. Soliscape van Delta Light en Ben van Berkel / UNStudio, ook gepresenteerd in Milaan tijdens de editie van 2021, benadrukt Node+ door het te verlichten en voltooit het concept van esthetische en functionele veelzijdigheid door het te verrijken met technologische details: van stembediening tot adaptieve sensoren. Dankzij Soliscape en Node+ wordt de ruimte een compendium van esthetiek, functionaliteit, comfort en veelzijdigheid, helemaal op maat voor de toekomst.

Fiera Rho - Strada Statale 33 del Sempione 28 - 20017 Rho (MI)

7 tot 12 juni: 9.30 uur tot 18.30 uur.

True Design @ Salone del Mobile

Op de Salone del Mobile 2022 in Milaan toont True design zijn lounge wereld, waarbij een ruimte wordt gecreëerd van het comfort van gestoffeerde meubels tot de droomachtige beelden van een korenveld. Van de lobby van een hotel tot de woonkamer van een woning, van de openluchtruimte tot het kantoor, True Design heeft er bij het ontwerpen van haar collecties altijd naar gestreefd een harmonieuze woonervaring te creëren.

Delta Light draagt hieraan bij met zorgvuldigheid en respect, waarbij de nadruk ligt op een zoektocht naar kleur die verdergaat dan trends en een beeld schept van een 'non-place' die doet dromen van 'elders'.
Nauwgezet werk, op zoek naar de ideale verlichting die de ruimte en de voorwerpen erin begeleidt zonder ooit opdringerig te zijn. Delta Light borduurde samen met het creatieve team van True Design de pracht van het meubilair in licht, zoals in een droom.

Fiera Rho - Strada Statale 33 del Sempione 28 - 20017 Rho (MI)

7 tot 12 juni: 9.30 tot 18.30 uur.