Milaan Design Week 2022 - Wrapped up!

Milaan Design Week 2022 - Wrapped up!

Milan Design Week is afgelopen. Wij genoten met volle teugen! Meer dan 3.200 bezoekers uit 73 verschillende landen bezochten onze kleurrijke showroom. We hebben ideeën gedeeld, gelachen en ijs gegeten - heel veel ijs. Het was een genoegen om u erbij te hebben.

"MOOD.", de nieuwe collectie

In de Delta Light Studio presenteerden we "MOOD", de nieuwe collectie, een uitgebalanceerde line-up van bestaande en nieuwe ontwerpen: de Oono, de Octav, de Superloop, om er maar een paar te noemen. Bovenop al deze Delta Light schoonheid presenteerden we ook ons gloednieuwe design concept in samenwerking met MVRDV, de High Profile serie.

De Hotspots

Als klap op de vuurpijl van de Milan Design Week ontwierpen we lichtopstellingen voor tal van andere initiatieven. De tentoonstelling van Elle Decor werd uitgerust met de gedurfde en kleurrijke High Profile armaturen van Delta Light en MVRDV. Isay Weinfeld maakte gebruik van onze Entero-collectie om emoties op te roepen. LaCividina liet hun opstelling tot leven komen met onze Soliscape en Node+. TrueDesign ging op zoek naar kleuren die verder gaan dan trends, wat wij met plezier ondersteunden. Luca Guadagnino's Accanto al fuoco transformeerde 2D cinema naar interieur design, een poëtische installatie belicht door Delta Light. Future Perfect keek naar Delta Light om onuitgesproken potentieel van schoonheid op een duurzame manier te realiseren.

 

 

 

Press talk

Op woensdag 8 juni ging Delta Light's Global Brand Ambassador, Danilo Mandelli in gesprek met Jacob Van Rijs, stichtend partner van MVRDV, over Een nieuw licht op vorm, toekomst en materiaal . Een gesprek waarin deze twee dieper ingingen op circulair design in de architectuur. Ze bespraken de toekomst van MVRDV, hoe de samenwerking tot stand kwam en de symbolische en ethische boodschap die High Profile uitdraagt.

Terug naar boven