The Lighting Bible 14: Out now >

Light+Building 2016Delta Light wil niet alleen inspireren met nieuwe collecties, het wil zijn internationale gasten verrassen met een vernieuwend standontwerp en innoverende productpresentaties. De stand op Light+Building 2016 had een acht meter hoog geweven zwart en koperkleurig façade. Volle muren werden gecombineerd met een opvallende structuur van geweven panelen, wat een uniek lichtspel en een semitransparante sfeer creëerde.

Op de stand werden gasten verwelkomd in een indrukwekkend 15 meter lang en 8 meter hoog atrium met een speciaal ontworpen cluster van de nieuwe Super-Oh XS-armaturen. Op de 400 m² grote stand kunnen de bezoekers de nieuwe collecties uit 2015 ontdekken, samen met tal van nieuwigheden voor de eerste keer werden getoond.

Als inspiratiebron voor de verschillende toepassingsmogelijkheden van de nieuwe Split-It PRO & ON profielen had Delta Light een virtual reality ervaring ontwikkeld. Via uw smartphone en een VR bril of Google Cardboard komt u terecht in een virtuele lobby, loft of retail omgeving. Meer informatie vind je op www.deltalight.com/vr

Terug naar boven