Laat u inspireren door onze interviewreeks 'In Conversation With'

In Conversation With' is een serie van korte video-interviews met internationale architecten. We vragen hen naar hun inspiratie, hun realisatie, hun manier van werken, hun carrière en hoe ze omgaan met het huidige tijdsklimaat. Houd ook ons IGTV-kanaal en deze pagina in de gaten voor nieuwe video's.

In Conversation With Jonathon Ashmore

Jonathan Ashmore is de oprichter en directeur van het bekroonde architectuurbureau ANARCHITECT. In dit'In Conversation With'-interview vertelt hij over het emblematische woestijnproject Al Faya Lodge' en over zijn 2 steden: Dubai en Londen. Hij deelt zijn favoriete materialen en biedt een blik op spannende komende projecten over de hele wereld.
 

In Conversation With Fokke Moerel

De bekroonde architecte Fokke Moerel is partner bij het gerenommeerde Nederlandse bureau MVRDV. Vanuit een gezellige serre in haar tuin in Rotterdam vertelt ze over haar inspiraties en de realisatie van een van haar favoriete projecten uit haar carrière, het Lloyd Hotel in Amsterdam.

In Conversation With Bruno Erpicum

Bruno Erpicum leidt het Brusselse architectenbureau AABE. Hij praat met ons over een zeer poëtisch woonproject, waarbij het huis rond een eeuwenoude boom is gebouwd. Hij neemt ons mee door zijn creatieproces, zijn inspiraties en zijn kijk op kunst en architectuur. Laat u inspireren door onderstaande video.

In Conversation With Rick Joy

De videoreeks 'In Conversation With' werd afgetrapt door Rick Joy, van Studio Rick Joy. Vanuit zijn thuisstad Tuscon in de VS biedt hij ons inzicht in zijn manier van werken. Hij praat over zijn meest emblematische projecten, favoriete materialen en over zijn relatie met zijn klanten. Kom alles te weten in de video hieronder.