Delta Light x Roomin x SOS Kinderdorpen

Delta Light x Roomin x SOS Kinderdorpen

Als je de afgelopen maanden een bezoekje bracht aan Roomin Gent, dan is de kans groot dat je misschien verliefd werd op een interieur object of op onze verlichting. Wel, dan hebben wij goed nieuws voor jou! Samen met SOS Kinderdorpen organiseert Roomin namelijk voor het eerst een #silentauction.

Bezoekers kunnen anoniem een bod uitbrengen op één van de deelnemende producten van de Roomin partners, zoals Delta Light. De persoon die het hoogste bod uitbrengt krijgt de kans om dit object te kopen en af te halen op zondag 18 december, nog net op tijd voor de feestdagen dus!

Hiermee maak je niet alleen jezelf, maar ook anderen gelukkig, want 10% van de opbrengsten gaat naar SOS Kinderdorpen. Zij zullen dit gebruiken om van de slaapkamer van opgevangen kinderen een warm, huiselijk plekje te maken. Op die manier dragen Roomin, de deelnemende interieur partners en ook jullie een steentje bij.

Heb je nog niet de tijd gevonden om Roomin Gent te bezoeken? Dat kan nog tot en met 18 december, elke donderdag tot zondag van 11u tot 18u in de Kasteellaan 495 te Gent. Je kan ter plaatse meteen een bod (of meerdere) uitbrengen op je favoriete product(en) in het huis.

www.roomin.be

Terug naar boven