The Lighting Bible 14: Out now >

Delta Light bekroond met topposities in de iF World Design Index

Delta Light bekroond met topposities in de iF World Design Index

Delta Light is bekroond met topposities in de iF World Design Index. We behaalden de eerste plaats in de categorie België en wonnen daarmee Best of Belgium 2016 - 2020. In de internationale categorieën behaalden we een top 3 positie in Lighting. Deze titels zijn een bevestiging van onze voortdurende inzet voor superieur productdesign.

In de categorie Best of Europe delen we onze top 50-positie met Europese topmerken uit alle sectoren. In de internationale categorie Inhouse Design Teams nemen we een top 100-positie in, samen met merken als Loewe, Gröhe en Ferrari.

In de periode 2016 tot 2020 won Delta Light maar liefst 8 iF World Design Awards, waaronder de Gold iF Design Award 2016 voor ons Super-Oh armatuur. Dit jaar is onze Shiftline M26L Matrix erkend voor zijn flexibiliteit en technische en decoratieve eigenschappen met een iF Design Award 2020 in de productcategorie.

Het iF International Forum Design is de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld en heeft de jaarlijkse iF Design Awards in het leven geroepen. De awards worden wereldwijd erkend als een kwaliteitslabel voor producten die uitblinken in specifieke criteria: designkwaliteit, innovatie, functionaliteit, ergonomie en meer.

De iF World Design Index vertegenwoordigt de beste van alle iF Design Award winnaars. Het erkent toplabels die consistent een leidende positie innemen in hun vakgebied of regio. Dit jaar beoordeelde een 78-koppige jury van onafhankelijke deskundigen uit de hele wereld de producten. De winnaars zijn gekozen uit een pool van 7.298 inzendingen uit 56 landen.

Ontdek meer over onze ranking en gewonnen prijzen op de iF Design Awards website >

iF World Design Index

Terug naar boven