Gegevens

België


Studio Dott.


Studio Dott.


Olivier Van Daele


Publiek gebouw


Laat je inspireren

Binnen, Publiek gebouw, Gang


BEWAREN

Projectinformatie

Met de Work Out Room heeft VDAB een broedplek voor innovatie gecreëerd. Een plaats waar interne en externe stakeholders geïnspireerd en uitgedaagd worden. The place to be voor ondersteuning en experimenteerruimte bij de ontwikkeling van vernieuwende dienstverlening voor de arbeidsmarkt. Deze unieke ruimte is gelegen in hartje Brussel.

De gekozen materialen en texturen zorgen voor contrasten tussen het industriële en natuurlijke. De lambrisering uit kurk en de donkerblauwe kleur creëren een contrasterend effect. De open en transparante ruimte inspireert de gasten en geeft ze een welkomstgevoel. Met een naam als ‘work out room’ mochten de ‘sporthal’-details niet ontbreken. De vloer kreeg veldmarkeringen die doorlopen op ramen en muren. De wandrekken lijken wel klimrekken. En de verplaatsbare werkplekken hebben grepen zoals een tennisraket.

Het hoge plafond is in een akoestische spuitgips afgewerkt. Samen met de kurk op de wanden zorgen deze materialen voor een optimale akoestiek. De XY180 verlichting van Delta light accentueert de multifunctionaliteit en speelsheid van de ruimte.

Projecten in de kijker

Terug naar boven