Gegevens

Luxemburg


Jongma Ontwerpers


JFPE Amsterdam


Raymond Taudin Chabot


Kantoren


Laat je inspireren

Binnen, Receptie, Kantoren, Gang, Bureau, Vergaderzaal


BEWAREN

Projectinformatie

Jongma Ontwerpers heeft in Luxemburg het interieur van een kantoor in zijn geheel gerenoveerd. Vanuit de gang komt men binnen in de receptie ruimte, waar de balie voorzien is van een solid surface blad en panelen aan de muur afgewerkt met linnen behang. De bezoeker wordt het kantoor ingeleid door middel van een gelust tapijten loper.

In plaats van met wanden te werken is de gehele ruimte ingedeeld door middel van kasten. De kasten werden door JFPE op maat gemaakt, net als de rest van het interieur. Dit levert vier directie kantoren, een grote vergaderruimte en een zogenaamde ‘open office’ met acht werkplekken op. De bureau’s zijn in overleg met de producent voorzien van een houtfineer op kleur. Alle wanden zijn gemaakt van gelaagd glas, waarbij de toegangsdeur steeds omvat zit in een aluminium kader. In de vergaderruimte kunnen 12 personen plaats nemen aan de, in Italië, op maat gemaakte tafel. In de kastenwand is een smart tv en video conferencing systeem geïnstalleerd, zodat er ook vergaderd kan worden met de kantoren in New York, Londen, Amsterdam en Dubai.

Samen met Delta Light is een integraal lichtplan opgesteld, dat vanaf het begin werd meegenomen in het ontwerp en in zijn geheel werd uitgevoerd.

Projecten in de kijker

Terug naar boven