Gegevens

Verenigde Arabische Emiraten


Jongma Ontwerpers


Haseeb Rasoul


Kantoren


Laat je inspireren

Binnen, Bureau, Kantoren, Receptie, Vergaderzaal, Gang, Inkom


BEWAREN

Projectinformatie

Jongma Ontwerpers heeft in het financieel district van Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) het interieur van een kantoor van een internationaal bedrijf in zijn geheel ontworpen en ingericht. Vanuit de gang komt men binnen in de receptie. Deze heeft een zwart marmeren balie, met daarachter een met leer beklede kast. Een zwart marmeren loper leidt de bezoeker verder het kantoor in.

In plaats van met wanden te werken is de gehele ruimte ingedeeld door middel van kasten. De kasten zijn door de lokale aannemer (Haseeb Rasoul) op maat gemaakt, net als de rest van het interieur. Dit levert twee directie kantoren, drie management kantoren, een grote vergaderruimte en een zogenaamde ‘open’ kantoor met acht werkplekken op. Alle glazen wanden zijn gemaakt van glas dat met een druk op de knop ondoorzichtig wordt, indien privacy gewenst is. In de vergaderruimte is plaats voor 16 personen, gezeten aan de, in Italië, op maat gemaakte tafel. In de kasten wand is een Smart TV en video conferencing installatie opgenomen, zodat er ook vergadert kan worden met de kantoren in New York, Londen, Amsterdam en Abu Dhabi.

Samen met Delta Light is er een integraal lichtplan opgesteld. Dit plan is vanaf het begin meegenomen in het ontwerp en in zijn geheel uitgevoerd.

www.jongmaontwerpers.nl

Projecten in de kijker

Terug naar boven