Verkooppunten / vertegenwoordigers

Zoek een verkooppunt of een vertegenwoordiger

Contact informatie

Wij streven ernaar de beste klantenservice te bieden. Gelieve ons contactformulier te gebruiken voor alle vragen over producten, sales informatie of projectondersteuning. Benieuwd waar u als particulier onze producten kunt kopen? Vind een verkooppunt in uw buurt via bovenstaande link.

Onze showroom in Amsterdam-Zuidoost is enkel op afspraak geopend onder begeleiding van professionals tijdens kantooruren, dus niet in het weekend. Gelieve uw bezoek enkele dagen tevoren af te stemmen via uw contactpersoon of op het nummer +31 88 80 40 600.

Als fabrikant maken wij geen lichtadviezen of offertes voor particulieren, hiervoor kunt u terecht bij de verkooppunten van onze erkende partners in uw regio. Ook voor de aankoop van onze producten kunt u terecht bij onze partners.

Particulieren ontvangen wij uitsluitend op afspraak voor algemene informatie over onze producten of voor het beantwoorden van vragen over een reeds uitgewerkt lichtadvies. Op deze manier kunnen we u de nodige tijd en service garanderen. Heeft u interesse in een bezoek? Vul het contactformulier in of maak een afspraak op +31 88 80 40 600.

Perscontact

Contact

Delta Light HQ

Delta Light N.V.
Muizelstraat 2
8560 Wevelgem
+32 (0)56 435 735
+32 (0)56 435 736
info@deltalight.com
www.deltalight.com
 

Delta Light Offices


 

Other countries and regions

 

Is your country not listed here? Contact our HQ office in Belgium.

Terug naar boven